یکی از سه معاون لب در مجموعه UD X کریستن Leanne بن بون (آن را خنثی است) نام دارد و نام آن را از اسم حیوان دست اموز کریستن گرفته است. ؟
این زیبا نیست؟ هر کسی که بعد از خزدار محبوب خود ، رژ لب نامگذاری کند ، در کتاب من A-OK است.
کریستن دوست دارد رنگ، آرایش عاری از ستم و خالکوبی - همه متناسب با FAB برای UD - و سه $ 17 lippies مات در جدید خود در آنجا همکاری UD ( صدای گربه در دسترس ). Bun Bun خنثی است ، Cloud9 بنفش زیبا و روشن است ، و Spellbound بورگوندی عمیق است.
فروپاشی شهری cloud9
Cloud9
طلسم پوسیدگی شهری
طلسم
نان نان پوسیدگی شهری
بن نون
من به دلیل چقدر شبیه این نگاه به برخی از stand MAC های من ، مانند Bun Bun ، که مرا به یاد MAC گرد می اندازد ، دژوا را دوست دارم . Cloud9 تقریباً می توانست برای MAC Heroine بگذرد و Spellbound بسیار شبیه MAC Instigator است .
اما حتی اگر رنگ ها انقلابی نباشند ، خود رژگونه برای مات خامه ای و راحت است. آنها پوسته های من را برجسته نمی کنند و لب های من را خشک نمی کنند.
swat شهری کریستن لیان پوسیدگی شهری
Bun Bun ، Cloud9 و Spellbound
آنها همچنین در بسته بندی LE با کلاه سرخابی قرار می گیرند ، و وقتی آنها را باز می کنید ، قلبی می بینید؟ با نام کریستن روی آن
T-minus 30 ثانیه به مرورگرهای بزرگ و پر پشت .
اوه ، خدایان زیبایی ، چقدر بی پروا هستید! یک دقیقه شما مرورگرهای لاغر و به سختی وجود دارد ، و دقیقه دیگر آن مرورگرهای وحشی و باریک است.
برای خودم صحبت می کنم ، امیدوارم که ابرو و پر پر رنگ نشده موهای سبک کمی طولانی تر بماند .
باشه ، خیلی بیشتر
چرا که من عاشق ظاهر هستم ، و به این دلیل می توانم از این ژل فیبر حجمی جدید Hourglass Arch Brow Volumizing Gel به حداکثر توان خود استفاده کنم.
هاگللاس تازه این خط جدید لباس بلند (10+ ساعت برای من) را اضافه کرد و پرکننده های ابرو را به خط ثابت خود اضافه کرد. قیمت آنها 28 دلار است و در شش سایه وجود دارد - بلوند ، بلوند گرم ، بلوز ، سبزه نرم ، سبزه گرم و سبزه تیره.
بسته به میزان شدت چرمی که من هر لحظه می خواهم مرورهایم را حس کنم ، هر چند واقع گرایانه می دانم که 28 دلار برای پر کننده ابرو از طرحی چشمگیر و گران قیمت است ، من به عقب و جلو می پرسم . هنوز هم ، این های کوچک خیلی وقت مرا صرفه جویی می کنند.
استفاده از آنها بسیار آسان است - حتی ساده تر از موارد مشابه من از Tarte و MAC استفاده کرده ام .
خانم خانه هیچ وقت برای ژل های ابرو بد بو! به من تمام ابزارها را بده ! هر دقیقه ذخیره شده یک دقیقه دیگر است که می توانم در آن بخوابم.
قبل از بعد ژل فیبر حجمی قوس ساعتی
قبل و بعد از سبزه تاریک
من معمولاً یک دختر کوچک دسته کوچک و جادوی ابرو با مداد ابرو هستیم و این دسته کوچک موسیقی جاز معمولاً 2-3 دقیقه استفاده من را می کند (بله ، من آن را به پایان رسانده ام) ، اما Hourglass Arch یک فروشگاه یک مرحله ای است که من می توانم آن را پر کنم و مرورگرهای من را در 30 ثانیه یا کمتر تنظیم کنید. و آنها تمام نمی شوند که وقتی کارم تمام شد ، به نظر برسند ، LOL!
چند مورد این را از سایر محصولات جدا می کند. ابتدا رنگ بیش از حد شدید نیست.
بسیاری از زمان استفاده از ژل ابرو (ژل های دیگر ابرو) به مرور مرور می شود که به دنبال بلوک یا کارتون-y هستم و اساساً بیش از حد مشخص و برش خورده است ، اما Arch Brow Volumizing Fiber Fiber به شدت ضربه می زند نقطه شیرین ابرو نگاه ضخیم تر و طولانی تر، و نه مانند ابرو جعلی در یک صحنه و لباس تئاتر جامعه.
سپس الیاف میکرو وجود دارد. آنها به معنای واقعی کلمه بر روی هر موی ابرو چسبیده اند و باعث می شوند طولانی تر و شل تر به نظر برسند و به پوست نیز بچسبند ، بنابراین اگر هر گونه لکه های ابرو مانند مانند من وجود دارد (شما را نفرین کنید ، رائول!) ، آن قسمت ها پر و پر به نظر می رسند.
هنوز خنک تر ، الیاف میکرو طولانی ، ترسناک و آشکار نیستند. مانند ، می دانید که گاهی اوقات وقتی از ریمل فیبر استفاده می کنید ، الیاف مانند کاترپیلارهای کوچک روی چشم شما به نظر می رسند؟ آرچ این کار را نمی کند. تا زمانی که مرورگرهای شما کاملاً پر و پر نشده باشد ، نمی توانید تفاوت را مشاهده کنید.
ژل فیبر حجمی قوس ساقه ساعت
قلم مو را بررسی کنید عزیزم.
قلم مو نیز کلید suuuuuuuuper است . برس های کوتاه و جمع و جور از یک طرف برای کاربردهای متراکم و دقیق وجود دارد. وقتی واقعاً کنترل را می خواهم ، مثل زمانی که در انتهای دم ابرو کار می کنم ، از برس های کوتاه استفاده می کنم.
سپس ، طرف دیگر برس دارای موهای بلند و سفید است که برای داشتن ابعاد سبک تر و کم تحرک تر و پررنگ تر به نظر می رسد که هم اکنون بسیار محبوب است. من معمولاً از این قسمت در قسمت داخلی مرورگرها استفاده می کنم.
قوس ساعت قوس ساعت قهوه ای که حجم دهنده فیبرهای فیبر حجمی است
اگر کنجکاو هستید و دوست دارید ببینید آرچ چگونه می تواند مرورگرهای شما را بالا ببرد ، می توانید هم اکنون شش سایه را در Sephora ، پیشخوان های Hourglass ، بوتیک ها و آنلاین پیدا کنید .
مجموعه پایدار Cityday X Kristen Leanne Collection Daydream
9 چیزهایی که باید در مورد فلزات مایع یکپارچه سازی با مات مات یکپارچه با مایع مایع لیپوپور
، ,ابرو ,های ,تر ,استفاده ,کنم ,به نظر ,وجود دارد ,من را ,فیبر حجمی ,آن را
درباره این سایت